Call us now

Biznis partner nagrada

SPG-FLEX INTERNATIONAL ponosni je dobitnik Biznis Partner nagrade za najbolji prirodni inovativni proizvod 2019. godine.Flex je ovu prestižnu nagradu dobio rame uz rame sa drugim uglednim kompanijama među kojima su : Kraš, MOL, A Hoteli, Tesla, MTS, Traial. Renomirani žiri, prepoznao je potencijal i kvalitet našeg proizvoda. Ugledni profesori tehničkih i ekonomskih nauka iz zemlje i regiona, nagradili su SPG-FLEX INTERNATIONAL ovom prestižnom nagradom tokom 25. ceremonije dodele Biznis Partner nagrade koja je odžana u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Organic & Natural Expo Dubai

Organic & Natural Expo Dubai

Posetili smo Organic & Natural Expo Dubai koji je održan u svetskom trgovinskom centru Dubai od 3. do 5. decembra 2019. godine i postigli veliki uspeh.Flex je bio jedan od najpopularnijih proizvoda na čitavom sajmu, reakcije posetilaca, distributera i drugih...

Flex Švajcerska

Flex Švajcerska

S ponosom Vas obaveštavamo da je, nakon Dubaija, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine, Flex stigao i u Švajcarsku. Predstavljen je na sajmu u Cirihu, gde se i nalati predstavništvo firme Flex Cleaner GmbH.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0